Laatste nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van nieuws over onze zeilmakerij, technische ontwikkelingen, nieuwe doeksoorten, interessante projecten, beurzen en open dagen, etc. etc.
thumbnail
24 maart 2020

Corona en de zeilmakerij

Tussen de over elkaar heen buitelende nieuwsberichten over het Corona Covid-19 virus willen we u toch even laten weten hoe het met ons gaat en wat wij doen om op een veilige manier de zeilmakerij door te kunnen laten draaien en onze klanten zo goed als mogelijk van dienst te zijn.

thumbnail
9 februari 2020

Nieuw bij UK - De Vries Sails: zelf-stabiliserende spinnakers.

Nieuw bij UK - De Vries Sails: zelf-stabiliserende spinnakers. Voor de lange-afstandzeiler en voor de zeiler die de gennaker en de spinnaker in één zeil wil combineren: de Bora en de Levante, de zelf stabiliserende spinnakers van Oxley. De eigenschappen: meer lift, een rustiger gedrag, een beter dempend vermogen en een groter bereik aan windhoeken én windsterktes dan de traditionele spinnaker.

thumbnail
23 december 2019

De bomen en het bos

Uit onze vele gesprekken met klanten komt keer op keer naar voren dat het lastig kiezen is uit de vele mogelijkheden die er zijn qua zeildoek, snit en constructiemethodes. Vaak worden voor kwalitatief/ constructief vergelijkbare doeksoorten totaal andere benamingen gebruikt, wat het goed vergelijken van verschillende offertes er ook niet bepaald gemakkelijker op maakt.

thumbnail
6 mei 2019

Nieuw: X-Drive Endure

Na uitgebreide tests introduceert UK Sailmakers een nieuwe X-Drive uitvoering: X-Drive Endure. X-Drive Endure is speciaal ontwikkeld voor de cruising markt en dan met name voor schepen vanaf 40'. Lees snel verder!

thumbnail
6 mei 2019

Nieuwe snijtafel

Sinds een paar weken draait hij: onze nieuwe Gerber cutter. Onze oude trouwe lasercutter blijft in bedrijf, maar krijgt assistentie. Lees snel verder!

thumbnail
6 mei 2019

Nautosphere Voyager & Nautosphere Navigator

UK - De Vries Sails heeft de exclusieve rechten voor Nederland verkregen van twee nieuwe, unieke doeksoorten: Nautosphere Voyager & Nautosphere Navigator. Lees snel verder!

thumbnail
2 mei 2018

De Code Zero, van geheim (wedstrijd)wapen tot allround toerzeil

De Code Zero is een kruising tussen een genoa en en asymmetrische spinnaker en wordt gebruikt voor de hogere koersen onder lichte omstandigheden. Lees snel verder!

Interesse in onze zeilen, canvaswerk, tuigages of andere accessoires?
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.