Laatste nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van nieuws over onze zeilmakerij, technische ontwikkelingen, nieuwe doeksoorten, interessante projecten, beurzen en open dagen, etc. etc.
thumbnail
27 juli 2023

Hiswa te Water groter dan ooit

Als belangrijke watersportbeurs in Noordwest-Europa maakt de Hiswa te Water een enorme groei door. Tussen 30 augustus en 3 september ligt de Bataviahaven gevuld met meer dan 400 boten

thumbnail
10 maart 2023

Groene Zeilen in 2023

Vanaf 2023 draaien wij geheel op groene stroom. De volgende stap wordt er een om ook van het gas af te gaan. Pas dan kunnen wij pas echt zeggen dat wij als geheel groen produceren. Ps u kunt ook gewoon witte zeilen bestellen.

thumbnail
10 maart 2023

Masten en Zo! nu op echt werkzaam vanaf de locatie in Makkum

Vol trots kunnen wij u melden dat de werkplaats van Masten en zo nu geheel is geïntegreerd op de Waardwei 7 in Makkum. Vanaf 1 Januari 2023 hebben wij alle vier de takken van sport op deze locatie. U bent van harte welkom om de tuigerij bij ons te bekijken.

thumbnail
9 februari 2020

Nieuw bij UK - De Vries Sails: zelf-stabiliserende spinnakers.

Nieuw bij UK - De Vries Sails: zelf-stabiliserende spinnakers. Voor de lange-afstandzeiler en voor de zeiler die de gennaker en de spinnaker in één zeil wil combineren: de Bora en de Levante, de zelf stabiliserende spinnakers van Oxley. De eigenschappen: meer lift, een rustiger gedrag, een beter dempend vermogen en een groter bereik aan windhoeken én windsterktes dan de traditionele spinnaker.

thumbnail
23 december 2019

De bomen en het bos

Uit onze vele gesprekken met klanten komt keer op keer naar voren dat het lastig kiezen is uit de vele mogelijkheden die er zijn qua zeildoek, snit en constructiemethodes. Vaak worden voor kwalitatief/ constructief vergelijkbare doeksoorten totaal andere benamingen gebruikt, wat het goed vergelijken van verschillende offertes er ook niet bepaald gemakkelijker op maakt.

thumbnail
6 mei 2019

Nieuw: X-Drive Endure

Na uitgebreide tests introduceert UK Sailmakers een nieuwe X-Drive uitvoering: X-Drive Endure. X-Drive Endure is speciaal ontwikkeld voor de cruising markt en dan met name voor schepen vanaf 40'. Lees snel verder!

thumbnail
6 mei 2019

Nieuwe snijtafel

Sinds een paar weken draait hij: onze nieuwe Gerber cutter. Onze oude trouwe lasercutter blijft in bedrijf, maar krijgt assistentie. Lees snel verder!

thumbnail
6 mei 2019

Nautosphere Voyager & Nautosphere Navigator

UK - De Vries Sails heeft de exclusieve rechten voor Nederland verkregen van twee nieuwe, unieke doeksoorten: Nautosphere Voyager & Nautosphere Navigator. Lees snel verder!

thumbnail
2 mei 2018

De Code Zero, van geheim (wedstrijd)wapen tot allround toerzeil

De Code Zero is een kruising tussen een genoa en en asymmetrische spinnaker en wordt gebruikt voor de hogere koersen onder lichte omstandigheden. Lees snel verder!

Interesse in onze zeilen, canvaswerk, tuigages of andere accessoires?
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.