Eenheidsklasse Zeilen

In de afgelopen jaren hebben we veel energie gestoken in de ontwikkeling van onze eenheidsklasse-modellen en veel nieuwe inzichten gekregen door voortdurend optimaliseren van de zeilontwerpen. Daarnaast werpt de nauwe samenwerking met een aantal Nederlandse topzeilers in de eenheidsklassen, onder wie Bob Heineke, Thijs Kort en Jeroen de Groot, zijn vruchten af.

Bij UK - De Vries Sails kan iedere zeiler zijn eigen specifieke afwerking bepalen. Denk bijvoorbeeld aan wel of niet een extra cunningham in het grootzeil, in de fok, het toepassen van een shelf foot in het grootzeil of het gebruik maken van verschillende soorten doek in het zeil. Zelfs in het ontwerp van de zeilen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Voor wat betreft de nationale eenheidsklassen zijn we zelf de experts, voor de international eenheidsklassen kunnen we putten uit de know how die aanwezig is bij de one-design specialisten binnen de UK Sailmakers Group. Klik hier om de one-design pagina's van UK Sailmakers International te bekijken 

De zeilmakers van UK - De Vries Sails zorgen voor een andere dimensie bij het wedstrijdzeilen: zeilen waar je zelf invloed op hebt gehad. Wij staan garant voor kwaliteit, snelle modellen en flexibiliteit. Er is één aanspreekpunt met wie je tot in detail het model en de afwerking van je nieuwe zeilen kunt doornemen.

 

Bekijk hier de prijslijst 2023 van de eenheidsklassen.
Interesse in onze zeilen, canvaswerk, tuigages of andere accessoires?
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.