Nieuws

Allround Zeilmakers Zierikzee wordt Exclusief Regiodealer UK Sailmakers

  • Allround

Geplaatst op 5 januari 2012

Na het na goed overleg genomen besluit van Jan Snip/ UK - De Vries Sails Stellendam om zich voortaan uitsluitend te concentreren op de verkoop en productie van canvaswerk en dat onder zijn eigen naam Zeilmakerij Stellendam te gaan doen, zijn we op zoek gegaan naar een partner die met name ons jachtzeilmerk UK Sailmakers in de regio Zeeland – Zuidhollandse eilanden op een goede wijze zou kunnen vertegenwoordigen.
 
 
We zijn blij te kunnen melden dat we in Hugo Scharff / Allround Zeilmakers Zierikzee deze partner hebben gevonden. Na een periode van aftasten en gesprekken zijn we tot de conclusie gekomen dat UK – De Vries Sails en Allround Zeilmakers qua werkwijze, kwaliteitsstandaarden én persoonlijk goed ‘matchen’ en dat er daarmee een gezonde basis ligt voor een langdurige en vruchtbare samenwerking.
 
Allround Zeilmakers heeft in relatief korte tijd in canvaswerk een uitstekende naam opgebouwd in de regio. De pijlers van deze goede reputatie zijn de topkwaliteit van het werk én de betrouwbaarheid: afspraak is afspraak.
Daarnaast is eigenaar Hugo Scharff zelf een actief toer- en wedstrijdzeiler, als zeiler bent u bij Allround Zeilmakers in zeer goede handen voor advies, service en reparatie.
 
Allround Zeilmakers is per 1 januari Exclusief Regiodealer van UK Sailmakers en neemt de verkoop, service en reparatie van dit mooie zeilmerk in de regio Zeeland voor z’n rekening.
Ook UK zeilen die in de afgelopen jaren door UK Bergen op Zoom en door UK – De Vries Sails (Makkum, Enkhuizen, Lelystad, Stellendam) zijn geleverd kunnen voor reparatie, service en onderhoud bij Allround Zeilmakers Zierikzee worden aangeboden.
 

De vestigingen

Contact

Bekijk onze andere vestigingen