Eenheidsklassen

Eenheidsklassen

Eenheidsklassen

  • Regenboog 91

Eenheidsklasse zeilen van UK - De Vries Sails

In de afgelopen jaren hebben we veel energie gestoken in de ontwikkeling van onze eenheidsklasse-modellen.

Nieuwe inzichten werken door: we zijn voortdurend bezig om onze zeilontwerpen te optimaliseren en verlaten daarbij als het moet de gebaande paden.

Bij ons kan iedere zeiler zijn eigen specifieke afwerking bepalen, bij voorbeeld wel of niet een extra cunningham in het grootzeil of de fok, de toepassing van een shelffoot in het grootzeil, wel of niet verschillende doek soorten gebruiken in een zeil; zelfs in het ontwerp is het een en ander mogelijk. Kijk, dat geeft wedstrijdzeilen een andere dimensie, wedstrijdzeilen met zeilen waar je zelf invloed op hebt gehad. Daarom UK - De Vries Sails !!!

De complete eenheidsklasseprijslijst vindt u onder de link op deze pagina.
Heeft u vragen over uw specifieke klasse of wilt u uitleg bij u op de club, vraag naar Sipko Zwart.

  • Martin Heineke
Goed nieuws voor de eenheidklasse wedstrijdzeilers in Midden Nederland.
 
Zeilmaker en wedstrijdzeiler Martin Heineke uit Loosdrecht gaat voor UK – De Vries Sails in de regio Midden Nederland de verkoop en service van eenheidsklasse wedstrijdzeilen verzorgen.
Martin Heineke, die zelf nog een service-zeilmakerij in Loosdrecht heeft, brengt op deze manier de succesvolle wedstrijdzeilen én de service van UK – De Vries Sails dichter naar de wedstrijdzeilers in het midden van het land. UK - De Vries Sails in Makkum blijft de plaats waar de ontwerpen vandaan komen en waar de zeilen worden geproduceerd.
 
De keuze van Martin Heineke om in de herfst van zijn zeilcarrière nog een laatste overstap te maken naar een andere zeilmaker is simpel. Martin Heineke: :”UK - De Vries Sails staat garant voor kwaliteit, snelle modellen en flexibiliteit. Er is één aanspreekpunt met wie je tot in detail het model en de afwerking van je nieuwe zeilen kunt doornemen. Voor mijzelf is de cirkel nu rond. In de FJ destijds begonnen met De Vries Sails in Grou en er nu mee eindigen.”
 
Sipko Zwart is en blijft verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van de eenheidsklasse zeilen, maar is blij met de ondersteuning die Martin Heineke gaat geven in de Regio Loosdrecht én natuurlijk met de technische feedback van Martin als ervaren zeilmaker én wedstrijdzeiler.
 

De vestigingen

Contact

Bekijk onze andere vestigingen