Nieuws

Nieuws

 • Hiswa te Water 2017

  19 juni 2017

  Hiswa te Water 2017

  De HISWA te water vindt plaats van dinsdag 29 augustus tot en met zondag 3 September 2016 in de Amsterdam Marina op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.   Wij zijn natuurlijk ook weer van de partij, het standnummer van UK –De Vries… Lees meer »

 • Vakantietijd

  16 juni 2017

  Vakantietijd

  Van 29 juli tot en met 20 augustus ligt de productie van nieuwe zeilen en canvaswerk even stil, onze zeilmakers genieten dan van een welverdiende vakantie.   De zeilmakerij aan de Waardwei in Makkum blijft wel gewoon open (en telefonisch… Lees meer »

 • De Code Zero, van geheim (wedstrijd)wapen tot allround toerzeil

  12 april 2016

  De Code Zero, van geheim (wedstrijd)wapen tot allround toerzeil

  De Code Zero is een kruising tussen een genoa en en asymmetrische spinnaker en wordt gebruikt voor de hogere koersen onder lichte omstandigheden. Oorspronkelijk was de Code-0 een rating-truc voor boten die gemeten werden met niet overlappende… Lees meer »

 • Tell Tales

  10 april 2016

  Tell Tales

  Tell tales zijn een prima middel om zichtbaar te maken hoe de luchtstroming zich om de zeilen gedraagt. Ze zijn onmisbaar voor een goede zeil-trim en een heel goed hulpmiddel bij het hoog aan de wind zeilen. Op onze website vindt u een handige… Lees meer »

De vestigingen

Contact

Bekijk onze andere vestigingen