Corona en de zeilmakerij

24 maart 2020
Tussen de over elkaar heen buitelende nieuwsberichten over het Corona Covid-19 virus willen we u toch even laten weten hoe het met ons gaat en wat wij doen om de zeilmakerij op een veilige manier door te kunnen laten draaien én onze klanten zo goed als mogelijk van dienst te zijn.

Tot nu toe zijn we niet geraakt door het virus en dat willen we uiteraard graag zo houden. We zijn daarom voorzichtig en houden ons strikt aan de richtlijnen van de overheid en de adviezen van het RIVM.

Onze klanten zijn welkom voor het brengen en halen van zeilen en canvaswerk, liefst alleen én met strikte inachtneming van de afstandsregel. Even van tevoren bellen stellen we zeer op prijs, we kunnen de zeilen en/of het canvaswerk dan voor u klaarzetten. We waren gewend om klanten die dat interessant vonden een kleine rondleiding door onze zeilmakerij te geven, dat kunnen we helaas voorlopig niet meer doen.

Meetwerk, afleveren van zeilen en montagewerk aan boord doen we ook nog steeds, zij het voorzichtig en met goede afspraken vooraf.

Het is de meest onwezenlijke seizoenstart die we ooit hebben meegemaakt, maar ook deze storm zal gaan liggen. We kunnen alleen maar hopen dat we de virusuitbraak snel tot een goed hanteerbaar niveau terug kunnen dringen en dat we daarna weer volop en onbekommerd van boot, wind en water kunnen genieten.

Het zal nog wel even duren voordat we weer op de onder zeilers gebruikelijke kameraadschappelijke en ongedwongen manier met elkaar om kunnen gaan, maar tot die tijd: goede vaart en blijf gezond.

Het team van UK – De Vries Sails

Terug naar het nieuwsoverzicht

Interesse in onze zeilen, canvaswerk, tuigages of andere accessoires?
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.