Watersportshop UK - De Vries Sails verhuist

Watersportshop UK - De Vries Sails verhuist

Watersportshop UK - De Vries Sails verhuist

Na jaren in Makkum op twee locaties te hebben gewerkt, de jachtzeil- en canvaszeilmakerij aan de Waardwei en de watersportwinkel/ tuigerij aan de Súderseewei, gaat er wat veranderen.
 
Per 1 oktober is onze winkellocatie aan de Súderseewei gesloten en concentreren we al onze activiteiten onder één dak, in ons mooie pand aan de Waarwei 7, centraal gelegen tussen Marina Makkum en de passantenhaven van Makkum, uitstekend bereikbaar, over het water én over de weg.
 
De komende maanden gaan we gebruiken voor de verhuizing van de winkelinventaris en de herinrichting van Waardwei 7. De canvasafdeling, de jachtzeilmakerij en de reparatie-afdeling draaien ondertussen natuurlijk gewoon door.
 
Uiteraard willen we u de service kunnen blijven bieden om ook op zaterdag zeilen te komen brengen of afhalen, de openingstijden van de zeilmakerij zullen daarom worden verruimd.  Onderstaand vindt u het schema voor het najaar en de winter, we zullen u tijdig informeren over de openingstijden in het nieuwe seizoen.
 
De openingstijden van de zeilmakerij aan de Waardwei 7 zijn:
Maandag t.e.m. vrijdag  8:00 - 12.00 u. en 12:30 - 17:00 u.
Zaterdag (oktober): 9:00 - 12.00
Zaterdag (november - maart): op afspraak
 
Passen deze tijden u niet, belt u ons dan even, dan maken we graag een afspraak voor een ander tijdstip.
 
Tot slot nog een welgemeend woord van dank aan alle bezoekers en klanten die we in de afgelopen jaren (sinds 93!) in onze winkel aan de Súderseewei hebben mogen begroeten, we hebben het zeer gewaardeerd en we hopen u uiteraard  terug te zien op de Waarwei 7.  
 
Met vriendelijke groet,
 
Het team van UK – De Vries Sails

De vestigingen

Contact

Bekijk onze andere vestigingen