Welkom in de webshop van De Vries Sails

Welkom in de webshop van De Vries Sails

Welkom in de webshop van De Vries Sails

Welkom in de webshop van De Vries Sails.

In onze webshop vindt u gedetailleerde informatie over onze verschillende producten, voor zowel de toer- als de wedstrijdzeiler. U treft hier een selectie van producten aan die u ook aantreft in onze watersportwinkel. U kunt via de webshop artikelen bestellen met de mogelijkheid van betaling via IDEAL. Uiteraard zien wij u ook graag bij ons in de watersportwinkel. U bent van harte welkom.

U vindt bij ons in de winkel (en in de webshop) o.a. een uitgebreide collectie lijnen, maar tevens bieden wij lijnen op maat aan, vallen en schoten van topkwaliteit. Op maat gemaakt en voorzien van de juiste splits en/of sluiting.  Er is keuze uit diverse soorten en typen touw van bekende merken zoals Marlow, Gleistein en FSE in dyneema, dyna-one, polyester of een combinatie hiervan. Uiteraard afhankelijk van het doel waarvoor u een lijn nodig heeft.

Kijkt u rustig rond in de webshop. Wilt u meer weten? Neem dan gerust per mail of telefonisch contact met onze vestiging in Makkum, wij geven u graag een advies op maat.
Persoonlijke aandacht, goed advies, correcte afhandeling en goede service staan hoog in ons vaandel.

De zeilers en adviseurs van de Watersportshop.

De vestigingen

Contact

Bekijk onze andere vestigingen