UK Sailmakers

UK Sailmakers

UK Sailmakers

De Vries Sails sluit zich aan bij UK Sailmakers International

Wie en wat is UK Sailmakers International?
UK Sailmakers is een grote, internationaal opererende zeilmakersorganisatie waarbij ruim 50 zelfstandige zeilmakerijen uit alle werelddelen zijn aangesloten. Hiermee behoort UK Sailmakers tot de top drie van de grote internationale zeilmakerijen. De oorspronkelijke naam UK-Halsey is onstaan na de fusie in 2005 van UK (Ulmer-Kolius) Sailmakers en Halsey-Lidgard Sailmakers.

Wat is de kracht van de UK Sailmakers organisatie?
In de eerste plaats natuurlijk de Tape Drive zeilen (UK-patent); door deze zeilen, met hun zeer karakteristieke High-Tech look is UK Sailmakers bij zeilers in nederland waarschijnlijk het meest bekend. De werkelijke kracht zit in de grootte en structuur van de organisatie. Hierdoor kunnen budgetten worden vrijgemaakt voor research en development, kan gezamenlijk worden ingekocht en kan voor specifieke producten de productie worden gecentraliseerd.

Waarom neemt De Vries Sails deze stap?
Het bovenstaande geeft het antwoord eigenlijk al. Voor zelfstandig opererende zeilmakerijen is het vrijwel onmogelijk geworden om op technologisch terrein gelijke tred te kunnen houden met de ‘grote’ namen in de zeilmakerswereld.
Het is altijd onze ambitie geweest om onze klanten het beste te kunnen leveren wat op zeilgebied mogelijk is. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen is samenwerking een absolute noodzaak geworden. Met deze stap zijn we verzekerd van continuiteit in R&D, kunnen we putten uit een groot reservoir van specifieke kennis en voegen we een uniek product, Tape Drive, toe aan ons leveringsprogramma.

Wat merkt u als klant van de veranderingen?
De Vries Sails blijft De Vries Sails, een volledig zelfstandige zeilmakerij met vestigingen door heel Nederland.

De vestigingen

Contact

Bekijk onze andere vestigingen