Tuigages

Tuigages

Tuigages

  • Terminal
UK – De Vries Sails verzorgt complete tuigages voor kleine en grote jachten.
We leveren en plaatsen masten, gieken en rolreefsystemen van gerenommeerde merken. Kennis van zaken, een goed advies, de beste materialen en de modernste apparatuur: dé bestanddelen van een tuigage die stààt.
 
UK – De Vries Sails heeft een uitstekend geoutilleerde tuigerij, die gevestigd is bij de watersportwinkel aan de Suderseewei 4A in Makkum (dit is bij de Marina Jachthaven). Wij plaatsen rolreefsystemen van de meest voorkomende merken als: Furlex, Facnor (ook het nieuwste Flatdeck-systeem), Harken, Bartels e.a.
Wij zijn tevens service-punt voor Seldén Mid Europe. Naast het leveren en plaatsen van een nieuwe mast of giek leveren we spinnakersystemen, spinnakerbomen, wegneembare kotterstagen e.d. en kunnen we reparaties uitvoeren aan uw mast, giek, rolfokinstallatie, spinnakerinstallatie enz. De merken van de spanners waar wij voornamelijk mee werken zijn o.a. Hasselfors, Blue-Wave, Stalock en Gibb, maar uiteraad zijn andere merken ook geen probleem.
Wij kunnen uw complete staand en lopend want vervangen. Wij persen staaldraad van 3 mm tot 14 mm. Met name enkele verzekeringsmaatschappijen gaan momenteel uit van een levensduur van 10 jaar voor uw staand want!!! Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 
In onze watersportwinkel vindt u een uitgebreide keuze aan de meest uiteenlopende soorten touw en lijn. U kunt bij ons terecht voor een simpele 3-strengs geslagen landvast tot schoten en vallen van polyester, dyna-lite, dyneema of dyna-one.
U vindt bij ons een uitgebreide keuze van de merken Gleistein, Marlow, Europe en Neptunes; voor de traditionele zeiler, maar ook voor de sportieve recreatiezeiler en de fanatieke wedstrijdzeiler. Wij kunnen uw lijnen voorzien van alle mogelijke sluitingen en splitsen.
 
In onze watersportwinkel treft u een uitgebreide collectie blokken en sluitingen aan van de merken:
Seldén, Lewmar, Ronstan, Harken, Wichard, Tylaska en Kong
We kunnen alles kant en klaar bij u aanleveren, maar ook aanbrengen in uw mast en/of giek op uw boot op locatie. Ook kunnen wij uw verstaging en mast controleren, uw lieren reviseren, uw rolfokinstallatie smeren of uw mast trimmen.
Vanuit onze tuigerij kunnen we een offerte uitbrengen voor het veranderen van uw grootschoot-systeem of uw deck-layout.
 
Wanneer u contact met ons opneemt maken we vrijblijvend een offerte.
 

De vestigingen

Contact

Bekijk onze andere vestigingen