Toerzeilen

Toerzeilen

Toerzeilen

  • Dacron rolreefgenua
Verreweg de meeste zeilers gebruiken hun boot uitsluitend of hoofdzakelijk voor toerzeilen. Het maken van goede en snelle toerzeilen is dan ook de hoofdmoot van ons werk als zeilmaker.
 
Een rondje over de plas, van haven naar haven in Zeeland, langs de kust of over het IJsselmeer, scharrelen over het wad, een oversteek naar Engeland of verder, zorgen dat u het zeil krijgt wat past bij uw boot en uw manier van varen staat bij ons altijd voorop.
 
 
Snelheid ………..toerzeilen? U vraagt zich misschien af waar de link is, maar die is er zeker. Goed vormgegeven en geconstrueerde zeilen betekenen niet alleen winst in wedstrijden. Goed ontworpen zeilen presteren beter door een goede lift-weerstand verhouding: meer voorwaarts vermogen en minder helling. Goed geconstrueerde zeilen zijn lichter, gemakkelijker te hanteren en behouden hun vorm over een breed windsterktegebied. Onnodig te zeggen dat dit dingen zijn die voor élke zeiler belangrijk zijn. Daarom stoppen we al onze ervaring, in wedstrijdzeilen en in toerzeilen, in alle zeilen die we maken.
 
Welk zeil u ook zoekt, wij hebben het zeil wat bij u past. Met zorg ontworpen en geconstrueerd en afgewerkt om u vele jaren onbezorgd toerzeilplezier te geven.
 
De zeilers en zeilmakers van UK - De Vries Sails

De vestigingen

Contact

Bekijk onze andere vestigingen