Racing Matrix Titanium

Racing Matrix Titanium

Racing Matrix Titanium

  • Evento
Matrix® Titanium: custom loadpath string technology
 
Twintig jaar geleden introduceerde UK-Sailmakers het Tape-Drive® concept en heeft het daarna continu ontwikkeld en verfijnd. Het resultaat: duizenden tevreden klanten en wereldwijd succes op de wedstrijdbanen. Matrix® Titanium, UK-Sailmaker’s eigen membraam-techniek, is de logische en consequente stap verder.
 
Bij Tape-Drive® ligt het web van tapes óp de ‘skin’, bij Matrix® zijn de kracht-opnemende garens, de ‘strings’, integraal onderdeel van de membraanstructuur. De voordelen: een nog verfijndere verdeling van de garen over het zeil, een nog egaler profiel van het zeil, ook onder de zwaarste belasting, én het zeil is lichter.
 
Was Tape-Drive® al een van de lichtste en soepelste constructies op de markt, doordat bij het construeren van een Matrix® membraam geen lijm nodig is zijn deze zeilen nóg lichter. Het unieke aspect en grote voordeel van Tape Drive®, de ononderbroken tapes, is bij Matrix® Titanium consequent doorgezet. De strings lopen ononderbroken langs de krachtlijnen in het zeil: maximale vormvastheid.
In Matrix® Titanium membramen worden uitsluitend 100% Carbon garens gebruikt.

Matrix® Titanium van UK – De Vries Sails, perfect van vorm en met de allerbeste verhouding tussen gewicht en vormvastheid. 
Het ultieme wedstrijdzeil.
 
Onderstaand vindt u een video over het Matrix Titanium Blue Project

 

 
Onderstaand vindt u een Powerpoint presentatie over het Matrix Titanium Blue project.

 

De vestigingen

Contact

Bekijk onze andere vestigingen