Januari 2018 Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.  
 
De Vries Sails Jachtzeilen & Canvaswerk
 
 
Op naar het nieuwe zeilseizoen
 
 
 
De feestdagen liggen achter ons, de dagen worden al weer wat langer, Boot Düsseldorf staat op het punt van beginnen, kortom, het nieuwe zeilseizoen komt er weer aan.
 
 
 
 
Boot Düsseldorf 2018
 
 
 
Boot Düsseldorf, Europa’s grootste watersportbeurs, de opmaat naar het nieuwe zeilseizoen, opent van 20 t.e.m. 28 januari weer haar deuren.

We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand, hal 11, stand E-18.
We informeren u graag over wat we u te bieden hebben: toerzeilen, wedstrijdzeilen, canvaswerk, complete tuigages en natuurlijk service en reparatie.
Via deze link: http://www.boot.de komt u op de website van Boot Düsseldorf. Hier vindt u routes, openingstijden, plattegrond etc. etc.
 
 
 
 
Een nieuwe generatie zeildoek
 
 
 
UK - De Vries Sails heeft de exclusieve rechten voor Nederland verkregen van twee nieuwe, unieke doeksoorten, Nautosphere Voyager & Nautosphere Navigator. Het zijn geweven zeildoeken, een hybride van Dyneema/ Ultra-PE en Polyester (Dacron). 
Door een gepatenteerd stabilisatieproces wordt een zeer compacte garenstructuur bereikt met een hoge en blijvende vormvastheid; niet alleen in inslag en ketting, maar ook in de diagonaalrichting. Het doek kan daarom in een crosscut snit worden verwerkt, een bewerkelijke en daarmee dure triradiale constructie is niet meer nodig. Nautosphere geeft een unieke garantie op vormbehoud van de zeilen.
 
Bekijk de Nederlandse brochure of ga naar Nautosphere.com.
 
 
 
 
Een uniek project
 
 
 
Op de werf van Ventis in Enkhuizen wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een zeer bijzonder project, de nieuwbouw van een 56ft yawl, ontworpen in 1954 door Sparkmans & Stephens. Het origineel, de Impala, gebouwd bij Abeking & Rasmussen, is nog steeds in goede conditie en zeilt in de kustwateren van Europa. Het prachtige jacht past helemaal in de lijn van snelle, zeewaardige yawls die door de beroemde Olin Stephens zijn ontworpen. Een vriend van de huidige eigenaar van de Impala was zo onder de indruk van het jacht dat hij besloot om een zusterschip te laten bouwen. De originele plannen werden besteld bij S&S en de bouw werd gegund aan Ventis. De romp is gemaakt van Alaska Yellow Cedar in een woodcore constructie. We zijn bijzonder trots dat wij zijn gekozen als zeilmaker voor dit unieke project. De zeilen worden gemaakt van geweven Vectran doek en zullen qua uitstraling helemaal passen bij het klassieke karakter van dit prachtige jacht.
Op de site van Ventis vindt u meer informatie: http://www.ventis.nl/
Voor de liefhebbers:

 

 
 
 
 
Wereldkampioenschap Zeezeilen 2018
 
 
 
Van 12 – 20 juli 2018 is Den Haag - Scheveningen het decor van het wereldkampioenschap zeezeilen. Aan dit WK doet een grote verscheidenheid aan wedstrijdjachten mee, variërend in lengte van 9 tot 20 meter.
Het WK krijgt bovendien een extra, spannende dimensie, want voor het eerst bundelen de twee meest geavanceerde handicapsystemen, ORC en IRC, de krachten in één gecombineerd WK zeezeilen.
De uitdagende Noordzee voor de kust van Den Haag zal het strijdtoneel zijn van de beste 150 van de 15.000 zeezeilende teams uit de hele wereld. Na ruim een week offshore en inshore wedstrijden te hebben gevaren zal duidelijk zijn wie zich het beste team van de wereld mag noemen.
Een in het oog springende én kanshebbende deelnemer is de W36 Worlds2018 Edition, ontwerp Pelzer Yacht Design, bouw Waarschip, projectbegeleiding en schipper Erik van Vuuren | Van Vuuren Performance Sailing. Een 100% Nederlands project, varend onder de vlag van projectmadeinholland.com
De Vries Sails is gekozen als zeilmaker voor het project, de zeilen zullen worden geconstrueerd in Carbon Black Uni Titanium.
 
 
 
 
 
Alles onder één dak II
 
 
 
In onze vorige Nieuwsbrief hebben wij u verteld van de sluiting van de winkellocatie aan de Súderseewei en het onder één dak brengen van al onze activiteiten.
De nieuwe kantoorruimte is inmiddels klaar, de aannemer is nu druk bezig in de ruimte die straks onze nieuwe showroom/ verkoopruimte wordt. Ons streven is om deze ruimte klaar te hebben voordat het nieuwe seizoen in maart/april begint.
Uiteraard kunt u ook nu al de winkelartikelen die u nodig heeft bij ons bestellen. Als u even belt of een email stuurt met wat u nodig heeft, dan zorgen wij dat het voor u klaar ligt of we sturen het naar u op.
 
Heeft u nieuwe vallen en schoten nodig? We maken graag vrijblijvend een offerte 
Als uw reddingvesten en/of reddingvlot nog gekeurd moeten worden, dan is dit het juiste moment om ze door ons naar het Keuringsstation te laten sturen, ze zijn dan nog mooi op tijd voor het nieuwe seizoen terug.
Uit ervaring weten we dat zodra het januari is het allemaal weer heel snel gaat; voor we het weten ligt de boot weer in het water.
 
We horen graag van u op welke manier wij u van dienst kunnen zijn.
 
 
Deel deze nieuwsbrief via Neem contact op
   
Email   Twitter   Facebook   Google+   LinkedIn
Jachtzeilen & Canvaswerk
Waardwei 7, 8754 HB Makkum
T. 0515 231738
E. info@uk-devriessails.nl
   
» Uitschrijven » www.uk-devriessails.nl
© 2019 UK - De Vries Sails. Alle rechten voorbehouden.