Juli 2017 Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.  
 
De Vries Sails Jachtzeilen & Canvaswerk
 
 
Zomerspecial
 
 
 
Het vakantie-zeil-seizoen is nu echt begonnen, de grootste afleverhectiek is achter de rug, de hoogste tijd om u weer eens bij te praten.
 
 
Voor de (nog) niet abonnees, u ontvangt deze nieuwsbrief één keer en u hoeft zich dus niet af te melden als u verder geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen.
Wilt u dat wel, dan kunt u dat via de link op onze homepage kenbaar maken.
 
 
 
 
 
Vakantietijd
 
 
 
Van 29 juli tot en met 20 augustus ligt de productie van nieuwe zeilen en canvaswerk even stil, onze zeilmakers genieten dan van een welverdiende vakantie.
 
De zeilmakerij aan de Waardwei in Makkum blijft wel gewoon open (en telefonisch bereikbaar op 0515-231738) en de reparatie-afdeling is natuurlijk in de lucht.
 
Onze Watersportshop aan de Súderseewei (Marina Makkum) is het hele seizoen van maandag tot en met zaterdag open en gedurende de vakantieperiode ook op zondag. Reparaties kunnen ook daar worden gebracht en gehaald. Kijk voor de actuele openingstijden op onze website: openingstijden-watersportwinkel
 
 
 
 
Alles onder één dak
 
 
 
Na jaren in Makkum op twee locaties te hebben gewerkt, de jachtzeil- en canvaszeilmakerij aan de Waardwei en de watersportwinkel/ tuigerij aan de Súderseewei, gaat er wat veranderen.
 
Komend najaar gaan we al onze ervaring en expertise op het gebied van jachtzeilen, canvaswerk, tuigerij en zeil-gerelateerde techniek bij elkaar brengen op één locatie, ons mooie pand aan de Waardwei.
Centraal tussen Marina Makkum en de passantenhaven van Makkum, uitstekend bereikbaar over de weg.
We richten een showroom-achtige ruimte in met thema-eilanden die ons totale bovendekse pakket overzichtelijk laten zien, jachtzeilen, canvaswerk, rolreefsystemen, staand en lopend want, etc.
Laten zien wat we in huis hebben en kunnen is één ding, een heldere uitleg, een vakkundig advies en een kijkje in onze zeilmaak-keukens maken het plaatje compleet. 
 
Dit seizoen is onze winkel aan de Súderseewei nog gewoon open, met hele mooie aanbiedingen in verband met de verhuizing komend najaar.
 
We houden u op de hoogte.
 
 
 
 
Hiswa te Water
 
 
 
De HISWA te water vindt plaats van dinsdag 29 augustus tot en met zondag 3 September in de Amsterdam Marina op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.
Wij zijn natuurlijk ook weer van de partij, het standnummer van UK –De Vries Sails is T (Tent) 82. We heten u graag welkom op onze stand.
Via deze link: http://www.hiswatewater.nl/ komt u op de website van de Hiswa te Water. Hier vindt u routes, openingstijden, plattegrond etc. etc.
 
 
 
 
Opstartkorting
 
 
 
Om direct na onze bedrijfsvakantie de jachtzeilproductie weer vlot op te kunnen starten doen we u een aantrekkelijk voorstel. U bestelt in juli, wij doen het meetwerk vóór onze bedrijfsvakantie bij u aan boord, wij garanderen een leverdatum van uiterlijk medio september en bieden u een mooie korting van 15%.
 
Als u snel bestelt en we kunnen vlot inmeten, dan kan het zijn dat u geluk heeft; we garanderen het niet, maar als er voor de vakantie nog wat ruimte in de productie zit maken we uw zeil en leveren het uiteraard onder de afgesproken condities.
 
Bel ons op 0515-231738 of vraag een offerte aan via onze website.
 
 
Deel deze nieuwsbrief via Neem contact op
   
Email   Twitter   Facebook   Google+   LinkedIn
Jachtzeilen & Canvaswerk
Waardwei 7, 8754 HB Makkum
T. 0515 231738
E. info@uk-devriessails.nl
   
» Uitschrijven » www.uk-devriessails.nl
© 2018 UK - De Vries Sails. Alle rechten voorbehouden.