Augustus 2016 Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.  
 
De Vries Sails Jachtzeilen & Canvaswerk
 
 
Naseizoen
 
 
 
De vakanties zijn bijna voorbij, het zeilseizoen loopt langzaam af, maar ongetwijfeld krijgen we nog een paar mooie zeilweekenden. Voor ons staat de opmaat naar het volgende seizoen alweer voor de deur, de Hiswa te Water, van dinsdag 30 augustus t.e.m. zondag 4 september.
 
Voor de (nog) niet abonnees, u ontvangt deze nieuwsbrief één keer en u hoeft zich dus niet af te melden als u verder geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen.
Wilt u dat wel, dan kunt u dat via de link op onze homepage kenbaar maken.

 

 
 
 
 
Hiswa te Water
 
 
 
De HISWA te water vindt plaats van dinsdag 30 augustus tot en met zondag 4 September 2016 in de Amsterdam Marina op het oude NDSM-werfterrein in Amsterdam-Noord.
 
Wij zijn natuurlijk ook weer van de partij, het standnummer van UK –De Vries Sails is T (Tent) 88. We heten u graag welkom op onze stand om u te informeren over onze jachtzeilen en ons canvaswerk.
  
Via deze link: http://www.hiswatewater.nl/ komt u op de website van de Hiswa te Water. Hier vindt u routes, openingstijden, plattegrond etc. etc.
 
 
 
 
Breehorn bouwt al 50 jaar zeiljachten voor échte zeilers
 
 
 
In 1966 begon Laus van den Berg met het bouwen van boten en dat betekent dat de werf, die inmiddels Breehorn heet, 50 jaar bestaat. Een mijlpaal om bij stil te staan!
 
De Breehorn werf gaat dit groots vieren op de werf in Woudsend, 10 en 11 september 2016. Dit is het 2e weekend in september, traditioneel ook het weekend waarin de Vereniging van Breehorn Zeilers het jaarlijkse Breehornweekend Noord organiseert.
 
Het plan is om er een feestelijke open dag van te maken, met boeiende sprekers, leveranciers en interessante watersport gerelateerde bedrijven die hun laatste nieuwtjes op watersportgebied aan ons zullen tonen.
 
 
 
 lees verder 
 
 
 
Zeilers Makkumer skûtsje zien hun droom waar worden
 
 
 
Missie geslaagd, was zaterdag in Lemmer de conclusie aan boord van het Makkumer skûtsje Zes Gebroeders. Kampioen worden, daar was het vanaf 2009 allemaal om te doen.
Tot op het laatst bleef de IFKS-finale bij Lemmer zaterdag spannend, maar Klaas Kuperus en zijn Makkumer ploeg hielden het hoofd koel. Zij zijn kampioen.
Met slechts twee punten verschil begonnen Kuperus en de nummer twee van het klassement, Jaap Hofstee (Tijnje), aan de slotwedstrijd. De Makkumer deelde de eerste klap uit, door beter uit de start te komen en vier plaatsen voor Hofstee het eerste kruisrak te bedwingen.
Nog geen ronde later was de situatie heel anders. De Makkumers kozen in het kruisrak eerste een bakboordslag, om vervolgens over stuurboord bij de ton  
 
 
 lees verder 
 
 
 
Code-0
 
 
 
In onze vorige nieuwsbrief hebben we de Code-0 uitgebreid belicht.
We geven dit verhaal nog even een vervolg met een mooie foto en een Youtube filmpje waarop de Code-0 in actie is te zien: 
De foto en het filmpje zijn gemaakt tijdens de test van de nieuwe C-Yacht 1250i door het Duitse zeilblad Palsteck. 
 
 
 
 
Zeiltrim, je raakt er nooit over uitgepraat
 
 
 
Zoekt u voor het najaars-/ winterprogramma 2016-2017 van uw watersportvereniging een interessante en leuke activiteit? Renze Runia, zeilontwerper, trimmer, directeur van UK - De Vries Sails, heeft een pakkende lezing met onverwachte invalshoeken samengesteld over zeiltrim voor (toer-)zeilers.
Een bedrijfsbezoek, met lezing en een zeer interessant kijkje in onze zeilmaakkeuken in Makkum, is trouwens ook mogelijk.  Het (ruim) op tijd vastleggen van  een datum, zeker voor een bedrijfsbezoek,  is belangrijk.
Belangstelling? Neem contact op met Renze Runia, r.runia@uk-devriessails.nl, 0515-231738 of 06-51069741
 
 
 
 
Najaarskorting tot eind oktober
 
 
 
Het  kan nog, zeilen bestellen met een mooie korting. Vraag een offerte aan via onze website en we sturen u snel een mooie aanbieding. Eerst informatie en advies? Neem contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek, telefonisch, bij u aan boord of bij ons in de zeilmakerij. 0515-231738, www.uk-devriessails  
 
 
Deel deze nieuwsbrief via Neem contact op
   
Email   Twitter   Facebook   Google+   LinkedIn
Jachtzeilen & Canvaswerk
Waardwei 7, 8754 HB Makkum
T. 0515 231738
E. info@uk-devriessails.nl
   
» Uitschrijven » www.uk-devriessails.nl
© 2018 UK - De Vries Sails. Alle rechten voorbehouden.