Nieuws

Nieuws

 • Home of Jazz op weg naar Falmouth

  20 mei 2011

  Home of Jazz op weg naar Falmouth

  Maarten Russchen is met z’n VQ 32 ‘Home of Jazz’ onder weg naar Falmouth voor de start van de Azab, de solo en two-handed race naar de Azoren en terug. De race is onderdeel van Maarten’s voorbereiding op de Ostar van 2013,… Lees meer »

 • Veiligheid voor alles

  29 oktober 2010

  Veiligheid voor alles

  Nu het vaarseizoen voorbij is het tijd om uw reddingsmiddelen na te (laten) kijken. U kunt uw reddingsvlot en/of automatisch opblaasbare reddingsvesten bij ons inleveren. Wij zorgen dan dat deze naar een erkend keuringsstation gaan. In het… Lees meer »

 • Zeilen en canvas zelf wassen

  14 oktober 2010

  Zeilen en canvas zelf wassen

  Wij bieden de mogelijkheid om uw zeilen en canvaswerk professioneel te laten reinigen, maar zijn uw zeilen niet al te groot en heeft u ruimte (en een badkuip), dan kunt u het ook zelf doen. We hebben voor u een assortiment producten om zelf te… Lees meer »

 • Dutchman systeem: onbekend maakt (onterecht) onbemind

  31 augustus 2010

  Dutchman systeem: onbekend maakt (onterecht) onbemind

  Al jaren lang installeren we het in grootzeilen, het Dutchman Sail Flaking systeem, het opvangsysteem voor grootzeilen wat (veel) beter werkt dan lazy-jacks. De gebruikers zijn vrijwel zonder uitzondering zeer tevreden, maar we merken nog steeds… Lees meer »

De vestigingen

Contact

Bekijk onze andere vestigingen