Nieuws

Nieuw: instructieve video's

  • Outboard lead
  • Valspanning

Geplaatst op 24 december 2013

Om zeilers te helpen om beter te worden in zeiltrim en boothandling is UK Sailmakers  begonnen met het maken van een verzameling instructieve video’s onder de noemer “Sail with Confidence”. De video van afgelopen maand laat zien hoe een z.g. ‘outboard lead’ van de genua- of fokkeschoot de zeiltrim op reach-koersen aanzienlijk verbetert, de video van deze maand gaat over het goed toepassen van valspanning. Valspanning wordt gebruikt om de positie  van het diepste profielpunt meer naar voren of meer naar achteren in het zeil te brengen.
 
Het ontwikkelen van een oog voor goede en snelle profielvormen vraagt oefening. Als hulpmiddel naast de instructie-video biedt UK Sailmakers een gratis app aan, Accumeasure. Hiermee kunt u profieldiepte en profielkarakteristiek meten van digitaal gefotografeerde zeilen. Klik hier om AccuMeasure gratis te downloaden.
 
 
Nieuwe video’s worden aangekondigd in  nieuwsbrief van UK Sailmakers International. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief op www.uksailmakers.com
 

De vestigingen

Contact

Bekijk onze andere vestigingen