Nieuws

Goed nieuws voor eenheidsklasse wedstrijdzeilers in midden Nederland

  • Martin Heineke 2

Geplaatst op 30 november 2012

Zeilmaker en wedstrijdzeiler Martin Heineke uit Loosdrecht gaat voor UK – De Vries Sails in de regio Midden Nederland de verkoop en service van eenheidsklasse wedstrijdzeilen verzorgen.
Martin Heineke, die zelf nog een service-zeilmakerij in Loosdrecht heeft, brengt op deze manier de succesvolle wedstrijdzeilen én de service van UK – De Vries Sails dichter naar de wedstrijdzeilers in het midden van het land.
 
 
UK - De Vries Sails in Makkum blijft de plaats waar de ontwerpen vandaan komen en waar de
zeilen worden geproduceerd.
 
De keuze van Martin Heineke om in de herfst van zijn zeilcarrière nog een laatste overstap te maken naar een andere zeilmaker is simpel. Martin Heineke: :”UK - De Vries Sails staat garant voor kwaliteit, snelle modellen en flexibiliteit. Er is één aanspreekpunt met wie je tot in detail het model en de afwerking van je nieuwe zeilen kunt doornemen. Voor mijzelf is de cirkel nu rond. In de FJ destijds begonnen met De Vries Sails in Grou en er nu mee eindigen.”
 
Sipko Zwart is en blijft verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van de eenheidsklasse zeilen, maar is blij met de ondersteuning die Martin Heineke gaat geven in de Regio Loosdrecht én natuurlijk met de technische feedback van Martin als ervaren zeilmaker én wedstrijdzeiler.
 

De vestigingen

Contact

Bekijk onze andere vestigingen